Skip links

NIWO opleiding

Selecteer een cursus

Selecteer de cursus die jij nodig hebt voor het behalen van jouw theorie.

Dag van de cursus

Onze instructeurs doen bereiden je voor op het behalen van jouw examen!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met het behalen van jouw theorie en je loopbaan als vrachtwagenchauffer!

Een NIWO opleiding bij Vrachtwagen Opleiding betekent meer dan alleen een cursus volgen; het opent de deur naar een veelbelovende carrière in de transportsector. De NIWO vergunning is van cruciaal belang voor bedrijven die actief zijn in wegvervoer, zowel nationaal als internationaal. Onze uitgebreide opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te voldoen aan de strenge eisen van de NIWO en om je bedrijf op een efficiënte en winstgevende manier te runnen.

Hoogste succesgarantie van Nederland!
NIWO opleiding

NIWO vergunning halen

Om een NIWO vergunning te behalen, is een grondige kennis van verschillende aspecten van wegvervoer en transportmanagement vereist. Bij Vrachtwagen Opleiding bieden we een uitgebreid programma aan dat bestaat uit verschillende modules. In de eerste twee delen van de opleiding, wegvervoer deel 1 en wegvervoer deel 2, leer je alles over de wet- en regelgeving met betrekking tot wegvervoer, inclusief veiligheidsvoorschriften en logistieke planning. Daarnaast bieden we cursussen aan op het gebied van financieel management, calculatie, bedrijfsmanagement en personeelsmanagement, die je helpen bij het efficiënt beheren van je transportbedrijf.

In 6 dagen alle cursussen volgen om jouw NIWO opleiding te behalen

We begrijpen dat tijd kostbaar is, vooral voor drukke ondernemers en professionals. Daarom hebben we bij Vrachtwagen Opleiding een intensief programma ontwikkeld waarbij je alle benodigde cursussen kunt volgen om jouw NIWO opleiding in slechts 6 dagen te behalen. Onze ervaren instructeurs en praktijkgerichte benadering zorgen ervoor dat je snel de vereiste kennis en vaardigheden opdoet, zodat je direct aan de slag kunt.