Skip links

Vrachtwagen rijbewijs halen

Selecteer een cursus

Selecteer de cursus die jij nodig hebt voor het behalen van jouw theorie.

Dag van de cursus

Onze instructeurs doen bereiden je voor op het behalen van jouw examen!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met het behalen van jouw theorie en je loopbaan als vrachtwagenchauffer!

Heb jij het in je om vrachtwagen rijbewijs te halen? Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken. Maar maak je geen zorgen, wij kunnen je helpen om je vrachtwagen rijbewijs in een mum van tijd te halen! We vertellen je graag meer over het proces van het behalen van je rijbewijs en geven we een aantal nuttige tips onderweg. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan!

Hoogste succesgarantie van Nederland!
Vrachtwagen rijbewijs

Vrachtwagen rijbewijs halen? Hoe ziet de opleiding eruit?

Om een vrachtwagen te mogen besturen, moet je jouw theorie en praktijk behalen net zoals bij het autorijbewijs. Om precies te zijn doe je een praktijkexamen, theorie examens en wordt je medisch gekeurd door een ARBO arts. Voordat je begint met de praktijk, dien je eerst je theorie te behalen.

  • Praktijkexamen
  • Theorie examen
  • Medische keuring

Vrachtwagen rijbewijs halen begint bij het theoretische gedeelte

Net als bij de auto moet je een theorie examen afleggen. Dit test je kennis van de verkeersregels en verkeersvoorschriften. Maar heb jij moeite met de stof of simpelweg geen zin om uit een boek te leren? Dan bent je niet de enige! Bij Vrachtwagen Opleiding hebben wij al meer dan duizenden leerlingen laten slagen. Wij bieden namelijk een eendaagse cursus aan waarin je helemaal wordt klaargestoomd voor het theorie examen.

De volgende stap is het praktijkexamen. Hier word je getest op je rijvaardigheid. Je moet laten zien dat je de vrachtwagen onder controle hebt en met verschillende situaties kunt omgaan. De laatste stap is de medische keuring.

Praktijkopleiding tot vrachtwagenchauffeur

Bij Vrachtwagen Opleiding werken wij samen met praktijkopleiders met een hoog slagingspercentage. Zo kan je na het behalen van jouw theorie gelijk aan de slag met de praktijklessen en afsluiten met een praktijkexamen, zo behaal je in een mum van tijd jouw vrachtwagenrijbewijs.

Waarom jouw vrachtwagenrijbewijs halen?

De transportsector blijft volop groeien, meer groei betekent meer vraag naar vrachtwagenchauffeurs. De vraag is dan ook niet wat de kans op een baan is, maar wanneer je wilt beginnen. Daarnaast reis je als vrachtwagenchauffeur door verschillende landen en zie je veel van de wereld. Natuurlijk kan je ook actief zijn binnen Nederland indien jij dat liever wilt. Genoeg redenen om jouw vrachtwagenrijbewijs te halen!

Bij Vrachtwagen Opleiding ontzorgen wij jouw compleet

Bij Vrachtwagen Opleiding bieden wij een compleet pakket wat je nergens anders kunt vinden. Zo bieden wij een eendaagse cursus aan om jouw theorie te behalen. Vervolgens kan je ervoor kiezen om praktijklessen te volgen bij een van onze partners met een hoog slagingspercentage. Tot slot bieden wij nog iets unieks aan en dat zijn banen binnen de transportsector. Wij hebben namelijk een netwerk van werkgevers binnen de sector.

  • Theorieles + examen
  • Praktijk lessen + examen
  • Werkgevers waar u direct aan slag kan

Meld je direct aan en slaag gegarandeerd
bij jou in de regio!

Volg de weg naar jouw vrachtwagentheorie met ons! Met onze deskundige begeleiding en uitgebreide lesmaterialen navigeer je moeiteloos door de leerstof. Bereid je voor op succes en zet koers naar jouw vrachtwagenrijbewijs.

1.

Meld je aan!

Bekijk de actuele data en meld je direct aan voor 1 van onze cursussen!

2.

Lesdag

Op de lesdag doen we er alles aan je zo goed mogelijk voor te bereiden op de examen.

3.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met het behalen van jouw theorie examen!

Wat onze studenten van ons vinden

Bekijk wat onze geslaagde studenten te zeggen hebben over Vrachtwagenopleiding.nl!

  • Kies de cursus die je wilt volgen. 
  • Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen. 
  • Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort) 
  • Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht). 
  • Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie. 

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum. 

Je kan het RVM1-C examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Er zijn bijvoorbeeld geen boeken nodig en urenlang studeren hoef je ook niet te doen. Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht, kennis, ervaring, begeleiding en kwaliteit. Jij leert bij ons alles wat je moet weten voor je theorie-examen en meer. Niet alleen om te slagen, maar bovenal om een goede vrachtchauffeur te worden en de regels te kennen. 

Na het behalen van je vrachtwagen theorie ben je er natuurlijk nog niet. Wij begeleiden je verder op je weg naar rijbewijs C. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot kunnen we je helpen bij het vinden van een baan. 

Code 95 nascholing cursussen

Behaal je vrachtwagen rijbewijs bij Vrachtwagenopleiding.nl

Hoogste succesgarantie van Nederland!

Contact

Heb jij vragen over het vrachtwagenrijbewijs of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 070 2002 442 of stuur ons een Whatsapp bericht via de website. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@vrachtwagenopleiding.nl. Ons kantoor zit gevestigd in Rijswijk aan de Lange Kleiweg 52 E.

Hoogste succesgarantie van Nederland!

Rijswijk

Amsterdam

Leeuwarden

Zwolle

Enschede

Eindhoven

Utrecht

Vragen? Stel ze gerust!