Skip links

VM3-C

Selecteer een cursus

Selecteer de cursus die jij nodig hebt voor het behalen van jouw theorie.

Dag van de cursus

Onze instructeurs doen bereiden je voor op het behalen van jouw examen!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met het behalen van jouw theorie en je loopbaan als vrachtwagenchauffer!

Waarom kandidaten kiezen voor Vrachtwagenopleiding.nl

Al jarenlang verzorgen we de 1-daagse theoriecursussen voor het vrachtwagenrijbewijs. Of je nu je RVM1 -C, VM2-C of VM3-C wilt halen, onze enthousiaste docenten motiveren je en bereiden je met hun theorielessen perfect voor op je rijexamen. Met trots mogen we zeggen dat we de hoogste slagingskans van Nederland waarborgen. Dat is snel, eenvoudig én goedkoop je vrachtwagen theorie halen in 1 dag!

Hoogste succesgarantie van Nederland!

Meld je direct aan en slaag gegarandeerd
bij jou in de regio!

Volg de weg naar jouw vrachtwagentheorie met ons! Met onze deskundige begeleiding en uitgebreide lesmaterialen navigeer je moeiteloos door de leerstof. Bereid je voor op succes en zet koers naar jouw vrachtwagenrijbewijs.

1.

Meld je aan!

Bekijk de actuele data en meld je direct aan voor 1 van onze cursussen!

2.

Lesdag

Op de lesdag doen we er alles aan je zo goed mogelijk voor te bereiden op de examen.

3.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met het behalen van jouw theorie examen!

Wat onze studenten van ons vinden

Bekijk wat onze geslaagde studenten te zeggen hebben over Vrachtwagenopleiding.nl!

 • Kies de cursus die je wilt volgen. 
 • Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen. 
 • Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort) 
 • Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht). 
 • Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie. 

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum. 

Het vrachtwagen theorie onderdeel RVM1-C haal jij in één dag bij de theorie-opleiding van NuVrachtwagen. We bereiden je in 1 dag voor op het examen. Dankzij onze effectieve lesmethoden en persoonlijke begeleiding zul jij de stof snel oppakken. Zonder moeilijke boeken! Zo slaag je zorgeloos voor het examen en heb jij binnen no-time jouw rijbewijs C op zak.  

Bij het RVM1-C examen wordt jouw kennis over Verkeer, Techniek, Lading en Wetgeving getoetst. Het examen bestaat uit 65 vragen waarvoor je 80 minuten de tijd krijgt. Je bent geslaagd als je 52 of meer vragen goed hebt beantwoord. Of je geslaagd bent weet je direct na afloop al.

Je kan het RVM1-C examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Er zijn bijvoorbeeld geen boeken nodig en urenlang studeren hoef je ook niet te doen. Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht, kennis, ervaring, begeleiding en kwaliteit. Jij leert bij ons alles wat je moet weten voor je theorie-examen en meer. Niet alleen om te slagen, maar bovenal om een goede vrachtchauffeur te worden en de regels te kennen. 

Na het behalen van je vrachtwagen theorie ben je er natuurlijk nog niet. Wij begeleiden je verder op je weg naar rijbewijs C. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot kunnen we je helpen bij het vinden van een baan. 

Code 95 nascholing cursussen

Wij bieden de dagcursus RVM1-C theorie aan op diverse locaties in Nederland. Kies de locatie die jou het beste uitkomt en slaag in 1 dag voor het RVM1-C examen. We bieden dagcursussen op de volgende locaties:  

 • Den Haag 
 • Utrecht 
 • Amsterdam 
 • Goes 
 • Eindhoven 
 • Zwolle Leeuwarden 

Voor slechts € 250,- kun jij het RVM1-C examen in 1 dag halen. Ga jij voor het halen van je RVM1-C bij NuVrachtwagen? Dan wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Van de exameninschrijving tot het vervoer naar het CBR. Slaag zorgeloos.  

Behaal je VM3-C examen bij Vrachtwagenopleiding.nl

Hoogste succesgarantie van Nederland!

Meld je direct aan en haal je VM3-C binnen no-time!

Om uiteindelijk vrachtwagenchauffeur te worden is het eerst verplicht om dit onderdeel te behalen. Dit examen test of jij alle kennis in huis hebt over de gedragsregels, verkeerswetgeving en de werking van verkeerstechniek. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan vragen waarbij je antwoorden geeft over de werking van bepaalde onderdelen en wat je moet doen wanneer dit niet naar behoren werkt. In totaal bestaat dit examen uit 65 vragen met een totale duur van 75 minuten. Het minimaal aantal vragen die je goed moet hebben om te slagen zijn 52 vragen. 

Hoogste succesgarantie van Nederland!

Rijswijk

Amsterdam

Leeuwarden

Zwolle

Enschede

Eindhoven

Utrecht

Vragen? Stel ze gerust!